» Arrangementen

 

Ben je benieuwd naar hoe het er aan toe gaat tijdens een race? Of zet je liever zelf de snelste tijd neer? Bas Koeten Racing organiseert regelmatig evenementen voor bedrijven en particulieren waarbij gasten op een toegankelijke manier kennismaken met de autosport.

VIP tijdens een race

Tijdens de race zit je op de eerste rij en dus met je neus boven op alle actie! Beleef de spanning van de race samen met het team in pitbox, volg de coureurs vanuit een VIP-box boven de pitstraat of de hospitality tent, of neem een kijkje op het dak van het pitgebouw. Het dagprogramma is afhankelijk van hoe de racedag eruit ziet. Het team zorgt ervoor dat gasten kunnen terugkijken op een fantastische ervaring!

Zelf racen

Heb je altijd al zelf willen racen op het circuit? Tijdens een incentivedag begeleidt Bas Koeten Racing je bij jouw kennismaking met het rijden op een circuit. De hele dag zijn het circuit en de paddocks gereserveerd voor jou en je medecursisten. Onder persoonlijke begeleiding van topinstructeurs volg je diverse programmaonderdelen, zoals slalom, ideale lijn rijden, sprint, driften, etc. Ook stap je naast een ervaren coureur in de auto voor een flying lap op circuit! Kortom: een leerzame dag geheel in het teken van autosport.

Iets te vieren? Maatwerk!

Bas Koeten Racing organiseert tevens evenementen op maat. Incentivedagen of VIP-arrangementen voor zakelijke relaties, zodat je met jouw bedrijf een onvergetelijke indruk achterlaat. Voor alles kan gezorgd worden: ontvangst met koffie en gebak, lunch, een borrel en een gezellige barbecue. Op de foto met The Stig, fotoshoot met de coureurs, onderlinge competitie op een spelcomputer, de mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. En dat alles in de grote hospitality tent van Bas Koeten Racing, de pitbox of in één van de VIP-boxen. Een gevarieerd programma op of om de baan, volledig in samenspraak ingevuld binnen het gestelde tijdbestek en budget.

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden.