BAS KOETEN RACING
NIEUWS FOTO'S - VIDEO'S TEAMS - AUTO'S SPONSORS - PARTNERS CONTACT
Racekalender    |    Verhuur    |    Communicatie    |    The Stig outfit    |    Links
 
 
  

NIEUWSOVERZICHT:

Kortingscoupon Speed & Action
 
Speed Action - 22 en 23 februari 2014 - Gorinchem

SPEED & ACTION - 22/23 februari @Gorinchem

Op zaterdag 22 en zondag 23 februari pakt Bas Koeten Racing groots uit tijdens de SPEED & ACTION beurs in Evenementenhal Gorinchem. De beurshal is gevuld met diverse raceteams, toeleveranciers, showtrucks en nog heel veel meer. Buiten worden spectaculaire demo's gegeven waarbij bezoekers zelfs kunnen meerijden.

Zaterdag: 12:00 - 20:00 uur
Zondag: 10:00 - 18:00 uur

Kijk op www.speed-action.nl voor meer informatie. Neem de hierboven afgebeelde voucher mee voor korting op je toegangskaart.
  
Bas Koeten Racing verdubbelt inzet Wolf GB08 Sport Prototypes in Supercar Challenge

Bas Koeten Racing verdubbelt inzet Wolf GB08 Sport Prototypes in Supercar Challenge

Na de geslaagde inzet van een splinternieuwe Wolf GB08 Sport Prototype (Group CN) in de Supercar Challenge in 2013 met de Italiaanse tweelingbroers Nicola en Stefano De Val heeft Bas Koeten Racing de plannen voor 2014 opnieuw vormgegeven: een identieke, tweede Wolf GB08 is toegevoegd aan de ambitieuze renstal. Ook deze auto zal ingezet worden in de groeiende Superlights Divisie van de Supercar Challenge.

LEES VERDER >>
  
VIP arrangement Nieuwjaarsrace - 4 januari 2014 - Bas Koeten Racing 

Boek een VIP-arrangement voor de Nieuwjaarsrace op Zandvoort

Op zaterdagmiddag/-avond 4 januari 2014 neemt Bas Koeten Racing met een WOLF GB08 Sport Prototype en een SEAT Leon Supercopa deel aan de traditionele Nieuwjaarsrace op Circuit Park Zandvoort. Wil je dit unieke evenement van dichtbij als VIP bijwonen? Je bent welkom in de pitbox van Bas Koeten Racing en kunt de 4-uurs race vanaf de frontlinie meemaken. Bovendien hebben we een VIP-box tot onze beschikking voor de VIP-gasten. Catering wordt uiteraard ook verzorgd.

LEES VERDER >>
  
WOLF GB08 wint Zandvoort 500

Winnende WOLF GB08 maakt opnieuw opwachting in Nieuwjaarsrace

De aftrap van het Winterkampioenschap is traditioneel de Zandvoort 500 gevolgd door de Nieuwjaarsrace in het eerste weekend van januari. Op 8 november bracht het team van Bas Koeten Racing de spectaculaire WOLF GB08 aan de start en wist het Westfriese team de race op voortreffelijke wijze te winnen. Na deze zege is het team vanzelfsprekend gebrand op continuering. Met de Belgen Henk Haane en Christophe Geoffroy achter het stuur brengt Bas Koeten Racing de winnende WOLF ook bij de Nieuwjaarsrace aan de start.

LEES VERDER >>

 


 

 


 

KNAF Talent First Mike Veldhuisen blikt terug op bijzonder succesvol debuutseizoen

KNAF Talent First Mike Veldhuisen blikt terug op bijzonder succesvol debuutseizoen

In maart 2013 werd Mike Veldhuisen, toen 19 jaar jong en woonachtig in het Westfriese Grosthuizen, verkozen tot KNAF Talent First voor de sectie rally. Voor de jongeling betekende deze verkiezing dat hij met ondersteuning van de nationale autosportbond zijn debuut kon maken in het Nederlands Kampioenschap rally. Na twee Short Rally’s en twee volledige rally’s blikt Veldhuisen terug op een bijzonder succesvol debuutseizoen waarin hij een sterke leercurve doormaakte.

LEES VERDER >>

  

  

Bas Koeten Racing wint Zandvoort 500 met Wolf GB08

Bas Koeten Racing wint Zandvoort 500 met Wolf GB08

De eerste race van het Winterkampioenschap, een serie van drie enduranceraces op Circuit Park Zandvoort, was zoals elk jaar de Zandvoort 500. Bas Koeten Racing bracht de supersnelle Wolf GB08 mee, bemand door Stefano De Val, Nicola De Val (beiden uit Italie) en Henk Haane (Belgie). Dit bleek een gouden combinatie: door uitstekend teamwork wist Bas Koeten Racing de overall overwinning binnen te slepen in een bijzonder sterk startveld. Dit smaakt naar meer....

FOTO'S >>

  

  

Conrad Euregio Rally - KNAF Talent First Mike Veldhuisen

Euregio Rally seizoensafsluiter voor KNAF Talent First Mike Veldhuisen

Tijdens de jaarwisseling van 2012-2013 kon Mike Veldhuisen zich nog niet indenken dat hij in 2013 zijn debuut zou maken op de Hollandse rallypaden. In het voorjaar werd de autosportfanaat gekroond tot KNAF Talent First in de sectie rally en in juni stond Veldhuisen met bonzend hart aan de start van zijn eerste rally. Komend weekend rijdt Veldhuisen de seizoensafsluiter met de Chevrolet Kalos, geserviced door het Deltion Rallyteam, tijdens de Conrad Euregio Rally in en om Hengelo. Ditmaal neemt Lisette Bakker plaats in de hotseat. Zij zal haar uitgebreide ervaring met Veldhuisen delen tijdens het tweedaagse evenement in Twente.

LEES VERDER >>

  

  

Toyota GT86 Cup

Volop aandacht voor nieuwe Toyota GT86 Cup

Afgelopen weekend maakte autosportland kennis met een splinternieuw initiatief: de Toyota GT86 Cup. Op Circuit Park Zandvoort was de eerste auto te zien waaraan enkele maanden ontwikkeling en testwerk vooraf ging. De pitbox waarin de auto was opgesteld, werd drie dagen lang druk bezocht door coureurs en teams die hun licht wilden opsteken. De eerste cupauto’s werden reeds besteld en vele aanmeldingen voor testritten op 8 november werden opgetekend. Vanwege het grote animo is er op 4 december een extra mogelijkheid om testritten te maken.

LEES VERDER >>

  

  

Toyota GT86 Cup - Flyer

Download de flyer >>

Toyota GT86 Cup - Flyer

Download de flyer >>

  

  

Toyota GT86 Cup

Introductie Toyota GT86 Cup

Achter de schermen werd de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw concept: de Toyota GT86 Cup. In het weekend van 18-20 oktober wordt de nieuwe cupauto voor de eerste maal gepresenteerd op Circuit Park Zandvoort. De nieuwe GT86 Cup is een auto die breed inzetbaar is tegen interessante running costs. Zo is de auto uitermate geschikt voor lange-afstandsraces, maar ook voor het kortere werk. Achterwielaandrijving, een 200 PK sterke atmosferische boxermotor en een indicatieve rondetijd van 2:02 minuut op Circuit Park Zandvoort zijn de belangrijkste punten die de funfactor van de auto bepalen.

LEES VERDER >>

  

  

Race Incentivedag - Circuit Park Zandvoort

Race Incentivedag op 13 november @ Circuit Park Zandvoort

Heb je altijd al zelf willen racen op het circuit? Grijp dan nu je kans! Bas Koeten Racing begeleidt je bij je kennismaking met het rijden op het circuit.

Op woensdag 13 november organiseert Bas Koeten Racing een Race Incentivedag op Circuit Park Zandvoort. Bas Koeten Racing organiseert deze dag al vele jaren in samenwerking met Rensportschool Zandvoort, één van de erkende racescholen van Nederland. We huren Circuit Park Zandvoort de gehele dag exclusief af. Deelnemers veel rijtijd en aandacht en bieden we een programma dat leuk en leerzaam is.
 

LEES VERDER >>

  

  

Supercar Challenge - Superlights Division - Start race 2 - Spa-Francorchamps

Tweemaal P2 voor WOLF GB08 op Spa-Francorchamps

Tijdens het voorlaatste evenement van de Supercar Challenge behaalden de Italiaanse tweelingbroers Nicola en Stefano De Val tweemaal een tweede plaats in de Superlights Divisie (CN-klasse). Bovendien wisten de broers op voortreffelijke wijze hun mannetje te staan in de sterk bezette SPEED EuroSeries die in hetzelfde startveld reden. Wolf Racing Cars wist in de 90-minuten race zelfs beslag te leggen op P1, P4 en P6 overall in een veld van 36 auto's.
 

MEER NIEUWS VOLGT NOG >>

  

  

Hellendoorn Rally - KNAF Talent First Mike Veldhuisen

Alle doelen gehaald door KNAF Talent First Mike Veldhuisen in Hellendoorn Rally

Nadat Mike Veldhuisen (21) in het voorjaar werd benoemd tot KNAF Talent First 2013, maakte de rappe jongeling zijn rallydebuut in de Vechtdal Short Rally en de Golden Trade Club Short Rally. De Hellendoorn Rally, twee maanden na het laatste optreden, betrof de eerste volledige rally voor Veldhuisen. Dat er een wezenlijk verschil is tussen het rijden van een Short Rally en een volledige rally, werd door het duo weldegelijk ondervonden. Alle vooraf gestelde doelen werden behaald waardoor alle partijen op een succesvolle rally konden terugkijken.

LEES VERDER >>

  

  

24h Barcelona 2013 - SEAT Leon Supercopa

Inzet tijdens 24h Barcelona bekroond met podiumplaats

In het weekend van 6-8 september kwamen raceteams van over de hele wereld bijeen op het Circuit de Catalunya, de beroemde locatie van de Spaanse Formule 1-Grand Prix, voor 24H BARCELONA. Bas Koeten Racing zette onder de teamnaam ‘NKPP – YMOR Racing’ een SEAT Leon Supercopa in met een vier man sterke rijdersbezetting. Voor het Westfriese team was dit de tweede 24-uurs race in een week tijd. De inzet van team en rijders werd na 24 uren bekroond met een fantastische tweede plaats op het podium.

LEES VERDER >>

  

  

Bas Koeten Racing zet Viper in tijdens GAMMA Racing Days 2013 

Bas Koeten Racing met WOLF GB08 en Viper in actie tijdens GAMMA Racing Days

Na het succesvolle optreden in de Superlights divisie van de Supercar Challenge op Circuit Zolder rijdt Bas Koeten Racing in het weekend van 2-4 augustus opnieuw met de WOLF GB08 in deze snelle klasse tijdens de GAMMA Racing Days op TT-Circuit Assen. Dit uiterst populaire evenement wordt gekenmerkt door een unieke mix van autosport en motorsport. Naast de WOLF GB08, bestuurd door Nicola en Stefano De Val, komt het team van Bas Koeten Racing in actie in de GT-divisie van de Supercar Challenge met een ruim 500 PK sterke Viper.
 

LEES VERDER >>

  

  

KNAF Talent First Mike Veldhuisen - Chevrolet Kalos - Deltion College

KNAF Talent First Mike Veldhuisen wil doorpakken in GTC Rally

Precies drie weken na het geslaagde debuut in de Vechtdal Rally zal KNAF Talent First 2013 Mike Veldhuisen komend weekend zijn opwachting maken in de GTC Short Rally. In de knalblauwe Chevrolet Kalos, gerund door het team van Deltion College, zal Veldhuisen op zaterdagmiddag 13 juli in totaal 250 kilometer afleggen met navigator Arjan Wissink die hem begeleidt. De gezamenlijke doelstelling van het duo is dat het tempo nog verder wordt opgeschroefd en het succes van de debuutrally op z’n minst wordt geëvenaard.
 

LEES VERDER >>

  

  

KNAF Talent First Mike Veldhuisen

Uiterst succesvolle Vechtdalrally voor KTF-rallytalenten

Met een tweede plaats voor Leo van der Eijk en een derde positie voor Mats van den Brand hebben beide KNAF Talent First-rallytalenten tijdens de Vechtdalrally een topklassering in de Nissan 350Z Challenge gescoord. KTF-rallytalent 2013 Mike Veldhuisen maakte op de wegen rond Hardenberg zijn rallydebuut en deed dat uitstekend door niet alleen foutloos naar de finish te rijden, maar ook nog zijn klasse te winnen. “Een prima weekend, de drie KTF-rijders in hun klasse allemaal in de top drie”, kon Gerard Grouve, KNAF Talent First-bondscoach voor de rally dan ook tevreden vaststellen.

LEES VERDER >>

  

  

WOLF GB08 Sport Prototype - Superlights Division - Supercar Challenge

Bas Koeten Racing verdubbelt inzet tijdens Superstars @ Zolder

In het weekend van 21-23 juni wordt één van de mooiste evenementen op Circuit Zolder (B) van dit jaar georganiseerd: de Superstars @ Zolder. Bas Koeten Racing komt in twee divisies van de Supercar Challenge uit. Met een nieuwe WOLF GB08 wordt gestreden in de Superlights divisie. Deze week werd ook nog een SEAT Leon Supercopa aan de line-up toegevoegd. Deze zal strijden in de Supersport divisie.

LEES VERDER >>

  

  

SEAT Leon Supercopa - 24hours Barcelona

Rijder gezocht voor 24hours Barcelona (6-8 sep)

Op 6-7-8 september zal Bas Koeten Racing deelnemen aan 24hours Barcelona met een geheel nieuw opgebouwde SEAT Leon Supercopa. De bezetting zal bestaan uit vier rijders. Voor dit bijzondere evenement is Bas Koeten Racing nog op zoek naar een rijder. We bieden een 'Arrive and Drive' pakket. Er zullen maar liefst 70 auto's (waarvan circa 10 SEAT Leon Supercopa's) aan de start verschijnen, dus competitie is gegarandeerd. Neem voor kosten en voorwaarden contact op.

CONTACT >>

  

  

Chevrolet Kalos - KNAF Talent First - Mike Veldhuisen

Teamlid Mike Veldhuisen debuteert in Vechtdal Rally

Kersvers KNAF Talent First (2013) Mike Veldhuisen zal op 22 juni 2013 zijn opwachting maken in de rallyscene. Achter het stuur, wel te verstaan! Tijdens de Vechtdal Rally zal het teamlid van Bas Koeten Racing debuteren in de bekende blauwe Chevrolet Kalos, gerund door het team van Deltion. Enkele maanden geleden overwon Mike Veldhuisen in de competitie voor jonge rallytalenten en staat momenteel te trappelen om zelf het stuur ter hand te nemen en de Kalos de sporen te geven.

 

  

  

SEAT Leon Supercopa - BRCC - Spa Francorchamps

NKPP SEAT Leon Supercopa gaat los in BRCC

In het weekend van 7-8 juni verscheen de NKPP SEAT Leon Supercopa aan de start van het Belgian Race Car Championship (BRCC), een nieuwe klasse voor het team van Bas Koeten Racing. Na een vrije training en een kwalificatie op vrijdag, startte het duo Gijs/Harry op zaterdagavond in de 3-uurs race. Temidden van een startveld van dikke GTs en toerwagens, wist het rijdersduo zich goed te handhaven en vele plaatsen te winnen. Gestart vanaf P25 wist het team zich na 3 uur als 16e overall te klasseren. De eindstand was tevens een 3e plaats in de Toerisme Pro klasse en de SEAT Trophy. 

  

  

New Race Festival - Gratis entree

New Race Festival op 27/28 april op Zolder (B) last minute geannuleerd

Op woensdagmiddag 24 april is het tweede evenement van de Special Open Trophy door de organisatie BRI officieel geannuleerd. Bas Koeten Racing zou met de twee nieuwe WOLF Racing Cars aan de testdag (donderdag), sprintraces (zaterdag) en 6-uurs race deelnemen.

Wordt vervolgd.

 

  

  

Subliem debuutweekend WOLF Racing Cars op Spa-Francorchamps

Subliem debuutweekend WOLF Racing Cars op Spa-Francorchamps

Na een testdag op Circuit Zolder op 21 maart stond het eerste raceweekend gepland op 5/6/7 april op het befaamde Circuit Spa-Francorchamps. Het team en haar vier rijders (Henk Haane, Naomi Schiff, Stefano De Val en Nicola De Val) beleefden hier hun gezamenlijke racedebuut met de potente raceauto's. De favorietenrol werd perfect ingevuld: in de 150-minuten endurancerace scoorde het team een sublieme 1-2. Ook alledrie de sprintraces werden gewonnen zodat het team met de maximale score naar huis ging.

LEES VERDER >>

  

  

Mike Veldhuisen is KNAF Talent First

Teamlid Mike Veldhuisen nieuwe KNAF Talent First

Mike Veldhuisen (20 jaar) is het nieuwe KNAF Talent First rallytalent van 2013 en zal als zodanig nog dit jaar zijn debuut maken in het Nederlands Rallykampioenschap. Het talent van Veldhuisen was al opgevallen bij de selectiedag op Circuit Park Zandvoort en werd alleen maar onderstreept tijdens de twee dagen durende intensieve rallycursus in het Duitse Fürstenau. Veldhuisen was daarin zijn enige overgebleven concurrent, de 21-jarige David Verzijlbergen, de baas. “Super dat het gelukt is, deze kans ga ik met meer dan 110% aangrijpen”, was de eerste reactie van een dolblije Veldhuisen.

LEES VERDER >>

  

  

Testdag - Circuit Zolder - 21 maart 2013 - Foto Marc Reynders

Testdag @ Circuit Zolder - 21 maart 2013

Op donderdag 21 maart reden de twee nieuwe WOLF GB08 Sport Prototypes hun eerste testkilometers na de aflevering in Italie begin. Piloten Henk Haane, Naomi Schiff, Nicola De Val en Stefano De Val voelden de auto's aan de tand op Circuit Zolder. Nadat de testdag van vorige week op het laatste moment een week verplaatst moest worden vanwege sneeuw en ijs op/om de baan, werd de testdag van donderdag 21 maart onder zeer zonnige omstandigheden verreden. Ondanks de lage buitentemperatuur konden de coureurs goed trainen in de nieuwe auto's.

LEES VERDER >>

  

  

KNAF Talent First 2013 - Mike Veldhuisen

KNAF Talent First Mike Veldhuisen gefocust op weg naar eindoverwinning

De carrière van de 20-jarige Mike Veldhuisen is in een heuse stroomversnelling terecht gekomen. Twee weken geleden werd de Westfries gekroond tot één van de twee winnaars van de KNAF Talent First competitie die op 27 februari op Circuit Park Zandvoort gehouden werd. Veldhuisen, in het dagelijks leven één van de vaste teamleden van Bas Koeten Racing, verraste iedereen door het zo ver te schoppen in deze talentenjacht, met name vanwege de beperkte ervaring waarop de jongeling kan bogen.

LEES VERDER >>

  

  

Presentatie WOLF Racing Cars Benelux

Presentatie WOLF Racing Cars Benelux

Op zaterdagavond 2 maart en zondag 3 maart worden de nieuwe auto’s gepresenteerd op Circuit Park Zandvoort. In de hospitality tent en pitbox (#07 en 08) van Bas Koeten Racing zijn gasten op zaterdagavond van harte welkom vanaf 21:00 uur. Op zondagmiddag is men vanaf 13:30 uur welkom.
 
Via de volgende link is een plattegrond van Circuit Park Zandvoort te vinden. De pitboxen bevinden zich bij P1.

LEES VERDER >>

  

  

Wolf Racing Cars

BAS KOETEN RACING start aan nieuwe uitdaging met WOLF GB08 2013

BeNeLux is een nieuw team rijker: WOLF Racing Cars BeNeLux. Op 21 februari start het team en worden door het Italiaanse WOLF Racing Cars twee fonkelnieuwe Wolf GB08 Sport Prototypes (Group CN) uitgeleverd aan het team van Bas Koeten Racing, gevestigd in Nederland. Deze supersnelle racewagens zullen komend seizoen onder meer worden ingezet in de populaire Special Open Trophy. De racekalender bestaat uit een aantrekkelijke mix van sprint- & endurance races met de 24 HOURS of Zolder (B) als absoluut hoogtepunt!

LEES VERDER >>

  

  

Winterkampioenschap - Race 3 - Circuit Park Zandvoort - SEAT Leon Supercopa

P2 in kille 4-uurs race op Zandvoort

Op zondag 3 februari organiseerden Circuit Park Zandvoort en DNRT de derde race van het Winterkampioenschap, een serie van vier 4-uurs races. Met de fraaie zwart/witte SEAT Leon Supercopa van NKPP Racing behaalde het team van Bas Koeten Racing een prachtige tweede plaats in divisie II. Overall wist het team zelfs beslag te leggen op plaats 4. Op zondag 3 maart wordt de afsluitende 4-uurs verreden, eveneens op Circuit Park Zandvoort.
 

FOTO'S >>

  

  

Coureurs gezocht - Innovatief Duurzaam RaceTeam

IDRT zoekt nieuwe rijders voor raceseizoen 2013

Wie kruipt er komend raceseizoen achter het stuur in de Saker van het Innovatief Duurzaam RaceTeam? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om kans te maken op het zitje in de duurzame Saker, gerund door leerlingen van het Automotive College. Na aanmelding mag een selectie zich bewijzen tijdens de officiële rijderselectiedag op donderdag 28 maart 2013.
 

LEES VERDER >>

  

  

Puma Safety schoenen voor Bas Koeten Racing

Voltallige team op stap met Puma Safety schoenen

Met ingang van 2013 is het voltallige team van Bas Koeten Racing voorzien van fraaie Puma Safety schoenen uit de Moto Protect lijn, gebaseerd op de Puma Motorsport lijn. Terwijl veiligheid en comfort de belangrijkste criteria zijn bij het zoeken naar een geschikte schoen, speelt het uiterlijk eveneens een belangrijke rol om een positieve bijdrage te leveren aan de uitstraling van het raceteam. De Puma Safety voldoen ruimschoots aan al deze criteria en zijn dus een fantastische aanwinst voor de teamleden.

LEES VERDER >>

  

  

 YMOR BMW Z3 M Coupé - 24h Dubai

24h Dubai op de agenda voor Bas Koeten Racing met YMOR BMW Z3 M Coupé

Tijdens de Hollandse winterperiode gunnen vele autosportievelingen hun racebolides een winterslaap. Het team van Bas Koeten Racing zit echter verre van stil: Januari is traditioneel de maand waarin 24h Dubai wordt georganiseerd. Reeds 6 maal kwam het team uit Westwoud in actie tijdens één van de hoogtepunten van de racekalender, de 24-uurs race in Dubai. Op 10-12 januari 2013 zal Bas Koeten Racing met de YMOR BMW Z3 M Coupé aan de start verschijnen in de Verenigde Arabische Emiraten.

LEES VERDER >>

  

  

Gymkhana GRID - Circuit Park Zandvoort - Bas Koeten Racing

Dubbel podium voor de Nissans 350Z FlexFuel bij Gymkhana GRID

Circuit Park Zandvoort vormde zondag de vierde locatie in de voorrondes van de fameuze Gymkhana GRID competitie. Het team van Bas Koeten Racing verscheen aan de start met twee Nissans 350Z FlexFuel. Coureurs Timo van der Marel en Jur van Ruiten bestuurden de 300 PK sterke FlexFuel auto’s. Dubbel podium voor de 350Zs was de vooraf gedroomde eindscore.

LEES VERDER >>

FOTO'S >>

  

  

 Parcours Gymkhana Grid - Circuit Park Zandvoort - 16 september 2012

Bas Koeten Racing verdedigt podiumplaats Gymkhana Grid

In december 2010 stond Bas Koeten Racing aan de start van één van de meest spectaculaire evenementen uit de historie van het team. Het team was als enige Europese team uitgenodigd om met de Nissan 350Z FlexFuel deel te nemen aan de eerste Gymkhana Grid competitie tijdens de Ken Block Invitational in Los Angeles. Op zondag 16 september verdedigt Bas Koeten Racing de met Kevin Abbring behaalde podiumplaats op Circuit Park Zandvoort tijdens de eerste Gymkhana Grid competitie in Nederland.

LEES VERDER >>

YMOR  BioMCN Tocat Catering    Monster Energy - Gymkhana Grid - Zandvoort    Jacobs Reclame - City Racing Rotterdam 2012

  

  

City Racing Rotterdam 2012 - Behind the Scenes - Bas Koeten Racing 

Achter de Schermen: City Racing Rotterdam

Er gebeurde weer genoeg vóór en tijdens City Racing Rotterdam. Zaterdag opbouwen, F1-auto vervoeren, auto's klaarzetten. Zondag briefing, donuts, nog meer donuts, spectaculaire demonstraties op het Rotterdamse asfalt en nog veel meer.... Bekijk hier de fotoserie waarbij je een kijkje krijgt achter de schermen bij het team van Bas Koeten Racing.

FOTO'S >>
  

  

City Racing Rotterdam 2012 - Bas Koeten Racing 

City Racing Rotterdam groot succes

Maar liefst 11 auto's bracht Bas Koeten Racing aan de start van één van de mooiste evenementen van het jaar: City Racing Rotterdam. 4 Nissans 350Z, 5 Saker Sportscars, een Ferrari 360 NGT en een Lamborghini Gallardo gaven spectaculaire demonstraties in de binnenstad van Rotterdam. Vol gas ging het over de Willemsbrug, Blaak en Coolsingel. Daarna helemaal dwars over het Hofplein! Radio Veronica DJ Rob van Someren bestuurde de BioMCN Nissan 350Z en beleefde naar eigen zeggen een topdag!

FOTO'S >>

YMOR     Radio Veronica Tocat Catering    Noord Holland Banden     Jacobs Reclame - City Racing Rotterdam 2012

  

  

Mike Smit bij zijn aangepaste Renault Clio

Mike Smit bemant een uniek stoeltje bij Bas Koeten Racing

Bijzondere race- en rallyprojecten, daar kan men er wel een paar van vinden bij het Westfriese team van Bas Koeten Racing. Het verhaal van de ondersteuning van Mike Smit is opnieuw uniek en zeker ook indringend. De afgelopen maanden werd achter de schermen hard gewerkt aan de opbouw en preparatie van een aangepaste Renault Clio cupauto voor Mike Smit, vanwege een hoge dwarslaesie grotendeels verlamd. De uiterst gedreven en gepassioneerde coureur maakte vorige week zijn lang gekoesterde racedebuut op Circuit Park Zandvoort.

LEES VERDER >>

  

  

Gerecyclede Nissan airbag wordt Air-Bag

Airbag uit de Nissan 350Z wordt gerecycled tot Air-Bag©

In augustus 2011 startte Bas Koeten Racing in samenwerking met De Groene Band een 100% racebandenrecyclingscampagne. Inmiddels zijn al enkele honderden racebanden een nieuw leven begonnen als product dat dagelijks gebruikt wordt. Deze week ontving Bas Koeten Racing een Air-Bag©, een unieke tas die gemaakt is van een gerecyclede airbag uit een Nissan 350Z die door het team is omgebouwd tot rallyauto. Opnieuw een fraai voorbeeld van de succesvolle samenwerking met De Groene Band.

LEES VERDER >>

  

  

Bas Koeten Racing stapt over op groene banden

Bas Koeten Racing stapt over op groene banden

Drie jaar geleden maakte het team van Bas Koeten Racing als eerste team in de Nederlandse autosport (i.s.m. GUTTS en BioMCN) de stap om op biobrandstof te gaan rijden. Bavaria City Racing 2011, gehouden op zondag 21 augustus, vormde voor Bas Koeten Racing de aftrap van de volgende stap in de verduurzaming van de autosport: de banden worden voortaan in samenwerking met DeGroeneBand 100% gerecycled tot nieuwe producten zoals rubber bierviltjes, broekriemen, muismatten, tassen en telefoonhoesjes. Hiermee is de cirkel weer rond!

LEES VERDER >>

  

  

CONTACT >>

NIEUWS >>

FOTO'S >>

VIDEO'S >>

LIVE >>

RACEKALENDER >>

TEAMS / AUTO'S >>

 


     

Pactor
Internetbureau ezCompany

© 2007 Bas Koeten - Powered by Internetbureau ezCompany