BAS KOETEN RACING
NIEUWS FOTO'S - VIDEO'S TEAMS - AUTO'S SPONSORS - PARTNERS CONTACT

Aankondiging Circuit Short Rally - 25 februari 2012

Een jaar geleden was de eerste kruisbestuiving tussen circuitrijden en rallyrijden een feit: de Circuit Short Rally werd februari 2011 voor de eerste maal georganiseerd als aftrap van het rallyseizoen. Dit bijzondere initiatief krijgt op zaterdag 25 februari navolging. Dan wordt de tweede editie van dit evenement gehouden met een keur aan deelnemers. Het team van Bas Koeten Racing is met drie equipes van de partij, allen voortgestuwd door biobrandstof.

Promofilm >>

Inmiddels hebben zich reeds 45 equipes aangemeld hetgeen aangeeft dat het evenement graag door teams aangewend wordt als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Van deze 45 equipes zijn er 6 die met een Nissan 350Z FlexFuel aan de start verschijnen. Namens Bas Koeten Racing staan de volgende teams aan de start:

  • Equipe Diter Toprek / Saskia Blijenberg (Nissan)
  • Equipe Bas Koeten / Wim Koeten (Nissan)
  • Equipe Mats van den Brand / Mark van den Brand (BMW)

Voor Diter Toprek is het z'n rallydebuut met de onlangs aangeschafte Nissan 350Z. Voor de gebroeders Koeten is het de eerste keer dat ze samen een auto delen. Ook voor rallytalent Mats van den Brand is de Circuit Short Rally zijn debuut als coureur. Hij wordt bijgestaan door zijn zeer ervaren vader Mark.

Voorlopige deelnemerslijst >>

 

Tijdschema

Starttijd eerste deelnemer:     11:30 uur

Finish eerste deelnemer:         15:20 uur

 

Plattegrond

De Short Rally is opgebouwd uit twee verschillende klassementsproeven die beide 3 keer afgelegd worden.

Overzichtskaart van klassements proeven >>

 

Circuit Short Rally


Bezoekersinformatie

De toegang tot de Circuit Short-Rally is gratis: duinen, hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk. Ook het Service Park op de Tango Paddock is gratis te bezoeken. Toeschouwers die met de auto komen, kunnen hun auto voor € 10,00 op het circuitterrein (Parking A) parkeren.

 

Pactor
Internetbureau ezCompany

© 2007 Bas Koeten - Powered by Internetbureau ezCompany