Nieuws » Winterstop? Geen tijd voor!!

Nieuws | februari

Winterstop? Geen tijd voor!!

Wil jij in de komende periode op het circuit in actie komen? Dat kan! Want een winterstop? Daar doen we niet aan. Tot half januari zijn er maar liefst bijna 40 beschikbare data aan waarop je het circuit op kunt!

Iedereen is welkom! Of je nu beginner bent, of al enige ervaring hebt; je licentie al een aantal jaar op zak hebt, of er al enige tijd over nadenkt die te halen; of je nu een eigen (race-) auto hebt of er liever één van ons huurt; of je je nu alleen aanmeldt of met een groepje. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we volledig werken volgens de Corona-richtlijnen van de overheid.

De mogelijkheden:

  • Trackday: Rijders met of zonder licentie zijn welkom op een trackday. Je kunt deelnemen in je eigen (straat-) auto, of een geschikte raceauto bij ons huren. Een ervaren instructeur begeleidt je tijdens de sessies zodat je een leerzame dag beleeft. Een trackday-auto kan vaak gedeeld worden met meerdere deelnemers en je kunt kiezen tussen een dag of een dagdeel.
  • Testdag: Testdagen zijn exclusief voor licentiehouders die met raceauto’s het circuit op gaan. Je beleeft veel kwalitatieve rijtijd op een dag of dagdeel en op de meeste testdagen is het rijden met een ervaren instructeur toegestaan. Je kunt je eigen raceauto inzetten of een auto bij ons huren met technische begeleiding.

Download het meest recente overzicht van alle beschikbare opties en data.

Of neem direct contact op voor meer informatie met:

Jelle Koeten op:
T:            +31 (0) 228 567 537 (kantoor)
M:           +31 (0) 6265 222 16 (mobiel / WhatsApp)
E:            jelle@baskoetenracing.nl