Voel de snelheid

Arrangementen, ook maatwerk!

Wil je zelf de snelheid, de dynamiek én de teamspirit van een raceteam ervaren? Kom gerust een kijkje nemen in de keuken van Bas Koeten Racing! We organiseren regelmatig evenementen voor bedrijven én particulieren waarbij gasten op een toegankelijke maar onvergetelijke manier kennismaken met de autosport.

Denk bijvoorbeeld aan:

ZELF INSTAPPEN EN RACEN

Heb je altijd al zelf willen racen? Tijdens een incentivedag begeleidt Bas Koeten Racing je bij jouw kennismaking met het rijden op een circuit. Onder persoonlijke begeleiding van topinstructeurs volg je diverse programmaonderdelen, zoals slalom, ideale lijn rijden, sprint, driften, etc. Ook stap je naast een ervaren coureur in de auto voor een flying lap op circuit! Kortom: een leerzame dag die volledig in het teken van autosport staat.

VIP TIJDENS EEN RACE

Tijdens de race zit je met je neus boven op alle actie! Beleef de spanning van de race samen met het team in pitbox, volg de coureurs vanuit een VIP-box boven de pitstraat, de hospitality-tent, of neem een kijkje op het dak van het pitgebouw. Het dagprogramma is afhankelijk van hoe de racedag eruit ziet, maar voor alles kan gezorgd worden: ontvangst met koffie en gebak, lunch, borrel met hapjes, een gezellige barbecue, etc. Het team zorgt ervoor dat gasten kunnen terugkijken op een fantastische ervaring!

INSPIREREN EN MOTIVEREN

Een vergaderlocatie die anders is dan alle anderen? Neem eens plaats tussen de raceauto’s van Bas Koeten Racing. We verzorgen graag een compleet vergaderarrangement. Ben je ook op zoek naar een inspirerende spreker die motiveert en aanzet tot actie? Ook die regelen we graag voor je.

Maatwerk!

Voor welk soort bijeenkomst of beleving je ook kiest: samen stellen we een gevarieerd programma op waarbij budget en beschikbare tijdsbestek het uitgangspunt zijn. We denken graag met je mee in mogelijkheden, locatie en aankleding. We draaien ons hand niet om voor een groep van 100+ gasten, maar vinden een kleine club bezoekers net zo leuk.

Een programma op maat?

Alles is mogelijk!

Contact