Nieuws » P2 in 24h Paul Ricard

Nieuws | juli

P2 in 24h Paul Ricard

YES YES YES! P2 in 24h Paul Ricard 2015!!!! We hebben de fantastische SEAT Leon Cup Racer na een intensief weekend over de streep gebracht op het circuit van Paul Ricard aan de Franse zuidkust.

Na een uitdagende voorbereiding op het circuit van Paul Ricard, de auto had een technisch mankement dat we tot op de ochtend voor de race niet opgelost kregen, startten we op zaterdagmiddag vanuit de pitstraat met de reserveauto. Zonder problemen hebben de drie coureurs 15 stints afgewerkt in zeer warme omstandigheden. De crew werkte de tankstops en 14 pitstops in rap tempo af. Al met al levert dit een fantastische tweede plaats op in 24h Paul Ricard 2015. De eerste plaats was in dit geval alleen mogelijk geweest als de huidige winnaar problemen had gekregen. Superblij zijn we met dit resultaat dat zeker gevierd gaat worden!!!!

We willen de organisatie, het circuit, de marshalls, de wedstrijdleiding, de technische commissie, de rijders, de crew, de thuisblijvers en alle partners bedanken die dit ongekende avontuur mogelijk hebben gemaakt.