Nieuws » Sponsormogelijkheden voor bedrijven voor Gymkhana GRID @ Santa Pod (27/28 okt)

Nieuws | oktober

Sponsormogelijkheden voor bedrijven voor Gymkhana GRID @ Santa Pod (27/28 okt)

Op 16 september behaalde Bas Koeten Racing op Circuit Park Zandvoort de felbegeerde finaleplaats voor de Gymkhana GRID finale op Santa Pod Raceway in Engeland. Deze finale vindt plaats op 27/28 oktober met als ultieme publiekstrekkers niemand minder dan Gymkhana goeroes Ken Block en Vaughn Gittin Jr.

Wat is Gymkhana GRID?

Gymkhana GRID houdt in dat de coureurs met hun geprepareerde auto’s driftend een vastgesteld parcours afleggen waarbij de snelste tijd telt. Zowel behendigheid als snelheid zijn van doorslaggevend belang. Hierbij wordt middels een shootout competitie bepaald wie doorgaat naar de volgende ronde. Met z’n viral video’s trok Ken Block al meer dan 160 miljoen kijkers en maakte Gymkhana zodoende mateloos populair.

Creatieve flitsactie

Om deelname aan de finale van ‘Gymkhana GRID – The European Gauntlet’ te realiseren, is Bas Koeten Racing afhankelijk van financiële ondersteuning van partners. Hiertoe heeft het team een creatieve flitsactie met sponsormogelijkhedenvoor bedrijven voor de Gymkhana GRID op touw gezet met een bijzonder lage drempel. Om de campagne nóg groter te maken, worden momenteel gesprekken gevoerd met potentiële mediapartners. In de onderstaande afbeelding zijn de sponsorpakketten beschreven. Voor ieder wat wils! We zetten laag en breed in om zodoende met veel sponsors het benodigde budget bij elkaar te verzamelen. Met jullie hulp móét dit lukken.

Sponsorpakketten_Gymkhana_GRID_-_Santa_Pod_-_Bedrijven_-_600_pixels

Aanmelden:

Aanmelden kan op twee manieren:

  • Neem contact op met Bas Koeten Racing
  • Download het retourformulier en stuur het per post op (klik hier >>).

 

Korting:

Meld een tweede sponsor aan en krijg zelf 20% korting op je bijdrage! Zo bereiken we nóg sneller ons gezamenlijke doel.

Namens het team van Bas Koeten Racing alvast bedankt voor jouw bijdrage!