Nieuws » “Niet de coureurs, maar het team zelf op het podium!”

Nieuws | december

“Niet de coureurs, maar het team zelf op het podium!”

Eind oktober werden in de Cultuurkoepel in Heiloo de jaarlijkse NHN Business Awards uitgereikt. Bas Koeten mocht namens Bas Koeten Racing de bokaal in de categorie ‘MKB Klein’ in ontvangst nemen. Daarmee mag hij zich ‘de meest inspirerende ondernemer’ in de regio noemen: een kroon op het werk!

Voor Bas Koeten Racing is deze erkenning extra bijzonder. Bas Koeten: ‘Op het circuit weten wij met ons team keer op keer topprestaties neer te zetten en staan we regelmatig op het podium. Voor deze award was topsnelheid nu niet van belang, maar juist hoe effectief we met elkaar binnen de organisatie samenwerken, welke rollen energietransitie en duurzaamheid spelen en hoe wij ons steentje daar aan bijdragen. Om nu als bedrijf in zijn geheel beoordeeld te worden én in de prijzen te vallen, dat is buitengewoon!’

De hoogste cijfers werden gescoord in ‘Innovatie’ en ‘Ondernemerschap’. En ook het feit dat er in de laatste periode flinke stappen zijn gezet op het gebied van verduurzaming van het bedrijf bleven niet onopgemerkt. Verder vielen de jury vooral de passie en professionaliteit voor het race-vak en de uniciteit van het bedrijf op.

Kijk ook op de site van NHN Business Awards

(Foto: NHN Business Awards)