Nieuws » Acceleration Holland @ Assen

Nieuws | oktober

Acceleration Holland @ Assen

Van 17 tot en met 19 oktober schudt TT-Circuit Assen op haar grondvesten! Een uniek evenement, waarbij spectaculaire races worden gecombineerd met twee avonden muziekfestival, sluiten het raceseizoen in stijl af. Dit wil je niet missen! Hieronder vind je de drie hoofdonderdelen van dit bijzondere weekend.

Om tickets online te bestellen, klik hier >>

Slider upcoming

 

ACCELERATION Race

Op het TT Circuit Assen: Formula ACCELERATION! Kom kijken naar de Formula A1 en vergeet je oordoppen niet. Daarnaast diverse auto- en motorraceklassen.

De meest spectaculaire race op het TT Circuit Assen dit jaar is de FA1. Daarnaast is er een vol raceprogramma met Pickups, Legend Cars, Supercar Challenge en ook voor de motorliefhebbers komen de jonge talenten in actie in de 600 en 1000 cc klassen. Bas Koeten Racing verleent technische ondersteuning voor de gehele Pickup Series en aan de Saker Sportscar van het IDRT-team dat deelneemt aan de Supercar Challenge (Supersport divisie).

Sluit met ons het raceseizoen in stijl af. De FA1 met zijn V8 en 550pk klinkt nog echt zoals een formule-auto hoort te klinken (en niet zoals Formule 1 tegenwoordig!).

ACCELERATION Race vindt plaats van 17 t/m 19 oktober 2014 op het  TT Circuit van Assen. Je bent dagelijks welkom vanaf 08.30 uur.

LEES MEER >>

 

Celebrate the 80s & 90s with the Hoff

Live in de TT Hall Assen: David Hasselhoff presenteert Celebrate the 80’s & 90’s met o.a. Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys en 2 Unlimited!

Wanneer: 17 oktober 2014
Deuren open: 18.00 uur
Show start: 20.30 uur
Einde show: 00.30 uur
Waar: TT Hall, De Haar 11, Assen

LEES MEER >>

 

Das ‘Foute’ Bierfest

ACCELERATION presenteert het grootste bierfeest van Nederland in Assen! Met Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny en Dennie Christian. Reserveer jouw biertafel nu!

Wanneer: 18 oktober 2014
Deuren open: 18.00 uur
Show start: 20.00 uur
Einde show: 00.30 uur
Waar: TT Hall, De Haar 11, Assen

LEES MEER >>

 

joling

 

Acceleration Ticket Informatie

Voor alle tickets die u online of bij Primera bestelt, geldt een speciale voorverkoopprijs. Tickets zijn ook beschikbaar bij het TT-Circuit en de TT Hall tijdens het evenement, maar zullen dan €5 duurder zijn.

Om tickets online te bestellen, klik hier >>