Nieuws » Update met betrekking tot Covid-19

Nieuws | april

Update met betrekking tot Covid-19

Het Coronavirus (Covid-19) heeft momenteel de wereld stevig in zijn greep. Ook laat het de motorsport niet ongemoeid: circuits zijn leeg, raceauto’s staan stil, evenementen zijn afgelast en teams blijven noodgedwongen thuis…

Gelukkig werken organisators achter de schermen hard om nieuwe kalenders samen te stellen, te zoeken naar uitwijkmogelijkheden en alternatieve data om zo tóch een kampioenschap vorm te geven, al dan niet in een verkorte versie.

De verwachting is nu dat in mei de eerste trackdays weer plaatsvinden en vanaf juni kleine en middelgrote evenementen weer toegestaan zijn! Daarnaast gaan wij er nu voor het gemak vanuit dat ook alle evenementen vanaf september in hun originele vorm gewoon door zullen gaan. Natuurlijk houden we daarbij een kleine slag om de arm: de situatie tegen die tijd moet dat wel toestaan.

Alvast vooruitkijken?

Hoe dan ook: wij staan te tráppelen om weer in actie te mogen komen! Op het moment dat er nieuwe data van evenementen in onze kampioenschappen definitief bevestigd worden, werken we de kalender bij. Kun jij ook niet wachten en wil je nu alvast onderzoeken wat voor jou opties zijn om weer de baan op te gaan: neem dan gerust contact op!

Tot die tijd: blijf gezond!